Elements – ny videoslot på Betsafe

Elements – ny videoslot på Betsafe

På utvecklaren Net Entertainments webbplats kan man läsa att videoslotten Elements, med tillägget The Awakening, släpps den 11 december. Du som är medlem på Betsafe och är uppmärksam på nyheterna har dock märkt att du redan nu kan spela på denna videoslot. Betsafe brukar vara mycket snabba med att lansera nya spel, men nu har man verkligen överträffat sig själva.

Specialfunktioner i Elements

Elements är en naturlig uppföljare till NetEnts mycket populära videoslot Evolution. Elements bjuder dock på mer av allt. Grafiken är bättre och ljudeffekterna rent av spektakulära. Specialeffekterna som visas vid vinster är bland de snyggaste vi har sett på en videoslot någonsin.

Elements har både en avalanche-funktion (känd från bland annat Gonzo’s Quest), free spins (aktiveras vid fyra eller fler avalanches) och hela fyra nyskapande wildfunktioner.
Insatslinjerna, som är 20 till antalet, är fasta, men du kan justera såväl insatsnivå som myntvärde. I en enskild spelomgång kan du vinna hela 300 000 mynt.

25 gratisrundor på Fruit Shop på Betsafe

I dagens lucka i Betsafe hittar du ytterligare en överraskning. Du får nämligen 25 gratisrundor på Fruit Shop i morgon om du gör en insättning på 250 kr idag söndag. Dessutom vinner du en Mac Book Air om du blir den spelare som gör insättning nummer 222 eller 1333.